Esittely

Yritykseni Aikasyke on yli 10 toimintavuoden aikana auttanut ihmisiä voimaan paremmin.

Olen toiminut erikokoisten yritysten henkilöstön työssäjaksamisen kehittäjänä sekä myös yksityishenkilöiden tukena. Lisäksi olen toiminut eri urheilulajien kanssa auttaen, niin valmentajia kuin urheilijoitakin.

Sykevälivaihtelun ja siitä saadun datan kanssa olen ollut tekemisissä alusta saakka ja viimeisten viiden vuoden ajan olen toiminut myös Firstbeatin virallisena sertifikoituna asiantuntija- valmentaja.

Lyhyesti itsestäni; Olen yli viisikymppinen entinen kilpahiihtäjä, tosin hiihto "ura" loppui selkävaivoihin ennen kuin kunnolla pääsi edes alkamaan. Mutta siihen saakka hiihdin mielestäni ihan menestyksellisesti. Olen kasvattanut yhdessä vaimoni kanssa kolme nyt jo aikuista lasta, joten perhe-elämän tuomat haasteet etenkin ns. ruuhkavuosina ovat edelleen hyvässä muistissa. Olen myös kokenut noin 15 vuotta sitten vakavan uupumuksen eli "burn out" on tuttu, olen selvinnyt ja oppinut tekemään  arjessani parempia valintoja.

Olen ollut etuoikeutettu voidessani olla tukemassa myös suomalaista huippu-urheilua ja saanut työskennellä eri lajien huippuvalmentajien kanssa mm. Westerlund, Sammelvuo, Dettmann, Marjamäki, Tuovi. Luonnollisesti auttanut tarvittaessa ja omien resurssien mukaan muitakin joukkue - ja yksilölajien urheilijoita. Parahiihtäjä Inki Inolaa unohtamatta.

Vuosien tuoma kokemus valmentajana on antanut minulle reppuun ymmärrystä ja tietoa auttaa työyhteisöä tai sinua voimaan vieläkin paremmin.

Tiedän osaavani kokonaiskuormitukseen vaikuttavien asioiden kuten stressin, palautumisen, liikunnan ja unen vaikutukset jaksamiseen. Mitä en itse osaa löydän yhteistyöverkostoni kautta sinulle varmasti avun.

Olen sinua varten.


-Janne-

AIKASYKE Ky • Mälkiäntie 21, 53300 Lappeenranta • 040 737 7567
Kaakon Nettipalvelu Oy